JCF i L’ONCE convoquen els XI Premis Solidaritat Fallera

0
477

S’atorgaran guardons als projectes solidaris duts a terme per les comissions falleres, destacant cinc de tots els presentats i al destacat entre aquelles que participen per primera vegada en aquests Premis Solidaris.

L’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha volgut sumar-se al reconeixement del treball realitzat per les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més solidària i accessible per a tots.

Aquests Premis pretenen fomentar i impulsar l’interès de les comissions falleres a desenvolupar accions socials, humanitàries o d’accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Tindrà cabuda qualsevol activitat realitzada per les comissions falleres que aporten algun benefici a persones i que ajuden la sensibilització de la societat en àrees com la inclusió social, projectes humanitaris, lluita contra la pobresa, ajuda a la infància, vida normalitzada de persones amb capacitats diferents i qualsevol altre projecte solidari.

Aquesta XI edició dels Premis ONCE Solidaritat Fallera continuarà promovent la màxima participació de totes les comissions falleres.

L’acció solidària haurà d’estar compresa entre el 20 de març de 2018 i el 20 de març de 2019, i el termini de recepció dels treballs en la Secretaria de la Junta Central Fallera finalitzarà el 23 d’abril de 2019 a les 20:00h.

El lliurament de premis es durà a terme en el transcurs de la XVI Gala de la Solidaritat, organitzada per la Junta Central Fallera.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se enen la web de la JCF, en l’enllaç http://fallas.com/index.php/main-jcf-va/main-secretariava/
5535-x-premis-onze-solidaritat-fallera.

Els projectes presentats per les diferents comissions falleres seran valorats pel Jurat dels Premis ONCE Solidaritat Fallera, format per representants de la Junta Central Fallera, l’ONCE i per les persones que aquests designen, per considerar que per la seua trajectòria professional i/o personal poden valorar degudament dits projectes.