Raquel i Clara comencen a viure el seu somni faller

0
103

Raquel Alario Bernabé i Clara Mª Parell Pérez són ja oficialment les màximes representants del món faller per a 2017, ambaixadores de la festa que aspira a ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

L’Hemicicle de l’Ajuntament de València es guarnia la vesprada del dimarts 11 d’octubre per a acollir l’acte de Proclamació de les Falleres Majors de València 2017 i els seus respectives Talls d’Honor.

Es van viure moments màgics i únics com la pujada per les escalinates de l’Ajuntament per a ser rebudes entre aplaudiments i la música de la Banda Municipal de València; la trobada amb l’alcalde i el regidor de Cultura Festiva en el despatx de la Ximenera; o l’entrega de l’afabeguer, entre altres.

La proclamació és el primer acte oficial de les Falleres Majors de València 2017 després de la crida realitzada en la vesprada del dilluns 10 d’octubre a càrrec de l’alcalde de la ciutat Joan Ribó.

Raquel i Clara van ser rebudes en l’Hemicicle amb una de les primeres ovacions que rendix València i el món faller a les seues màximes representants. En el torn de paraula de l’alcalde Ribó, l’edil ha volgut plasmar la importància d’enguany tenint en compte la possible resolució que nom la festa fallera com a Patrimoni de la Humanitat.

Els acords de l’Himne Regional i els del nacional han posat el passador d’or a l’acte de la Proclamació.