Raquel Ortí i Daniela Pérez, Falleres Majors de Paiporta

0
369

El dissabte 13 d’octubre, la Junta Local de Paiporta va viure una de les seues nits més màgiques. Raquel Ortí i Daniela Pérez van ser exaltades com a Falleres Majors de Paiporta 2019. Sens dubte, una cita molt important per al món faller d’aquesta localitat a la qual no va voler faltar la Fallera Major de València 2019, Marina Civera. “Estem molt contents i agraïts que Paiporta haja sigut la primera Junta Local que visita”, va explicar el president de la Junta Local de Paiporta, Raül Zamora.

Raquel, de la Falla Sant Antoni, i Daniela, de la Falla Jaume I, no gaudiran d’enguany en solitari si no que ho faran de la mà de les seues Corts d’Honor. La Cort d’Honor està formada per les senyoretes Patricia Pérez, Marta Martínez, Lorena Salvador i Ana Montes. Per la seua banda, la Cort d’Honor Infantil la componen les xiquetes Lucía Lucas, Claudia Montero, Carla Majordom i Laura López.

L’auditori munipal va tindre un ple total per a donar la benvinguda a les noves representants de la festa fallera per al 2019. A l’acte, també va assistir la corporació municipal, representants de la Guàrdia Civil, així com associacions locals que van voler sumar-se a aquest dia de celebració per a tota Paiporta. “Hui és un dia de moltes emocions per a tots els fallers de la localitat i el poble en general”, va ressaltar Zamora.

Des de Junta Central Fallera vos desitgem que tingueu un any ple d’emocions. Enhorabona!

Fotografies:Armando Romero