Ribó i el PSOE realitzaran una apagada de València aquest Nadal

0
139
Fuente: ABC

El regidor del Grup Municipal Popular, Santiago Ballester, ha advertit que el Govern de Ribó i PSOE “consumisquen l’apagada de la ciutat aquest Nadal”. Malgrat la proposta que volia dur a terme el Grup PP per a donar suport al comerç de la ciutat, que ha vist reduir les seues vendes per la crisi provocada pel COVID 19.

“No hi haurà pista de gel aquest Nadal en la plaça de l’Ajuntament i s’han reduït els punts de llum. Això no ajudarà el comerç de la tercera ciutat d’Espanya. A més, l’única inversió en els barris és la col·locació d’un arbre de  Nadal, però no hi haurà il·luminació en les zones comercials”, ha explicat Ballester, qui recorda que “els xicotets comerços necessiten de major impuls per part de l’Ajuntament”. Alguna cosa que no sembla millorar, ja que no es pretén augmentar la il·luminació nadalenca en les zones comercials dels barris de la ciutat o en la plaça de l’Ajuntament, la qual cosa tampoc afavorirà al comerç, principal objectiu dels populars.

La proposta del PP rebutjada per Compromís i PSOE demanava “instar a la Delegació de Comerç i Proveïment a iniciar els tramites de contractació pel procediment d’urgència perquè es millore la il·luminació ornamental nadalenca en la plaça de l’Ajuntament i s’amplie a les zones comercials de tots els barris la ciutat mitjançant les partides no executades de la regidoria de comerç i proveïment. Tot això, de forma complementària al contracte licitat per Serveis Centrals Tècnics”. No obstant això, aquesta iniciativa per a ajudar el comerç en aquests durs moments sembla que mai arribarà.