Roben el vestit de valenciana a una fallera major a València

0
438

Uns lladres roben un dels vestits de valenciana a la fallera major de la comissió Sant Pere-Virgen de Vallivana, Estrella Torres. La jove de 18 anys havia participat aquest diumenge al matí en l’acte col·lectiu organitzat per l’agrupació de Falles del Marítim. El tradicional esdeveniment d’homenatge e la Senyera. Acte que ha comptat amb la presència de les falleres majors de València 2023, Laura Mengó i Paula Nieto.

Els fets van ocórrer a la vesprada. Després de finalitzar l’acte, la fallera es va canviar de roba i el va guardar en l’automòbil familiar. Llavors els lladres van desvalisar el cotxe i es van emportar la indumentària que havia acuradament guardat en el maleter del cotxe del seu pare.

Els cacos han arrabassat de l’interior de l’automòbil familiar tant el vestit com la funda de la falda. També s’han emportat les sabates, la joia i la banda. Que, a més, se li acaba d’imposar com a fallera major.

La família fa una crida perquè els ajuden a trobar la indumentària. Estrella tenia molta il·lusió a ser fallera major. Anys abans no havia pogut ser perquè el seu germà va emmalaltir i va morir, però el seu somni era ser fallera major.

L’Agrupació de Falles del Marítim també ha fet una crida. El col·lectiu demana a la ciutadania en general que estiga atenta per si troba un vestit de valenciana. Vestit que ha sigut robat aquest diumenge en acabar la processó d’homenatge a la Senyera.