Miquelo García Maldonado: “A les administracions valencianes els ix molt barata una festa que els genera molts beneficis”

0
175

Les Falles del sigle XXI no poden estar supeditades a la potestat municipal depenent del partit que governe. Les falles, per molt festives que siguen, suponen el sustent de centenars de famílies que no poden estar al caprig de la simpatia o antipatia del consistori valencià.
Des de Poble Democràtic defenem l’implantació d’una taxa turística, percentual i equitativa sobre totes les empreses que es beneficien del treball altruïste dels fallers. Només demanem que retornen a les falles un menut percentage d’allò que estes els aporten, els seus clients. Una taxa justa, que comprenguen des de l’hostaleria al transport. Hotels, apartaments, restaurants, bars, tramvies, trens, autobusos, totes deuen aportar el seu granit d’arena per a poder mantindre esta festa, per a poder millorar-la, per a poder perpetuar-la. Uns ingressos que deuran ser repercutits en la pròpia festa, i prioritàriament en les raons que l’han feta mereixedora de la declaració com a Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat. Va afirmar Miquelo García Maldonado, candidat a l’alcaldia de Valéncia per Poble Democràtic.
Des de Poble Democràtic apostem per la necessitat de contar en uns patrocinis concordes a lo que oferixen les falles, en la voluntat de sumar, mai de restar ingressos a les comissions. El nom de les falles no pot ser utilisat de forma gratuïta sense autorisació dels seus llegítims artífexs.
Des de Poble Democràtic exigim un compromís sério i estable de les institucions valencianes. A les administracions valencianes els ix molt barata una festa que els genera molts beneficis.