Rosa Oporto es el color de l’espolín de Consuelo Llobell

0
531

Un any més l’empresa Vives i Marí col·labora amb l’Ajuntament de València i Junta Central Fallera per a vestir a les seues màximes representants.

Per a aquesta ocasió Vives i Marí ha teixit l’Espolí que ha estrenat aquesta nit la nostra Fallera Major de València Consuelo Llobell, amb motiu de la seua solemne Exaltació en el Palau de Congressos.

L’espolí ha sigut teixit manualment, emprant aproximadament 650 hores per a teixir 12 metres d’aquesta tela.

Els indumentaristes de la signatura Serrano i Navalón són els encarregats en aquesta ocasió de la confecció del vestit perquè Consuelo puga lluir amb tota la seua esplendor en tan esperada nit.

En l’elecció del colorit tant del fons, com dels seus motius florals, a part de l’equip de disseny de Vives i Marí, s’ha comptat amb el gust personal de la nostra Fallera Major.

El color de fons “Rosa Porto” és una tonalitat de vi rosat que prové de Porto com el seu nom indica. És un color molt sensual i intens alhora. Com a metall principal s’ha usat l’or voltejat blanc, que juntament amb la combinació de colors empolsats que s’han emprat per als motius florals aconsegueixen una tela molt lluminosa i elegant.

CARACTERÍSTICAS TÉCNICAS
Espolín Fallera Mayor de Valencia
Color Rosa Oporto
Hilos de urdimbre 6210 hilos
Colores 37 colores de trama
Metales 3 metales (oro volteado blanco, oro viejo y plata brescada)
Ancho 54 cms
Metros 12 metros