Sagunt ja té Falleres Majors 2018

0
662

María del Mar Gimeno López i Andrea Escriba Fernández van rebre l’esperada crida de l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, en la vesprada del dissabte 27 de maig.

María del Mar Gimeno López i Andrea Escriba Fernández han sigut triades com les noves Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt 2018.

L’elecció de les Falleres Majors es va celebrar durant la jornada del dissabte, 27 de maig, compartint proves i entrevistes personals amb els membres del jurat.

Finalment, des del consistori i davant de l’atenta mirada del món faller del Camp de Morvedre, l’encarregat de comunicar la bona notícia era l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández.

María del Mar Gimeno té 46 anys, és empresària i pertany a la Falla Plaça del Sol de què és fundadora i, a més, el seu primer Faller Major l’any 1990.

Els seus inicis en el món de la festa josefina es van iniciar en la comissió la Marina i, a més d’haver representat a Plaça del Sol també en 1999 i 2014, va formar part de La Cort d’Honor de la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2015, María Moliner.

Per la seua banda, la xicoteta Andrea Escriba Fernández té nou anys, estudia en el col·legi Mestre Tarrazona de Port de Sagunt i pertany a la falla Churruca-Hispanitat.

Era l’única candidata per a ostentar este càrrec però, a pesar d’això, la xicoteta no ha pogut evitar les llàgrimes de nervis i emoció durant la seua presentació pública on ha afirmat que es trobava molt contenta de poder ser la nova representant infantil.