Sant Vicent-Periodista Azzati proclama a la seua Fallera Major 2017

0
698

La tarde nit del dissabte 22 d’octubre, a les 20:00 hores, el Casino d’Agricultura obria les seues portes a les comissió Sant Vicent – Periodista Azzati per a acollir l’acte de proclamació de la seua Fallera Major 2017, la senyoreta Lauura Giménez Caballero.

Sota l’atenta mirada dels seus familiars, amics i fallers, Laura veia complit el somni de poder representar a la seua comissió durant un exercici, en arreplegar de mans del President de la comissió, José Luis Conca, el quadre acreditatiu d’aquest nomenament, en un any històric per a la Falla, ja que celebra el 75 aniversari de la Creació de l’Ofrena.

Laura va triar per a l’ocasió un vestit de valenciana, confeccionat per ROA seguint els patrons del segle XVIII, amb una seda de Vives i Marí en color de fons “Verd Alicia” que ressaltava la bellesa natural de la jove.

José Luis Conca, en un elaborat discurs, qualificava a Laura com una persona “participativa, amb moltes ganes de col·laborar i que s’ha fet mereixedora de l’afecte que li té tota la Comissió. S’ha guanyat per si mateixa el convertir-se en la nostra Fallera Major per al present exercici”.

Conca destacava que Laura “va a tenir el privilegi de desfilar en dues Ofrenes com a Fallera Major, la celebrada el passat 2 d’octubre de manera extraordinària i la que tindrà lloc el pròxim 17 de març. A més, enguany va a ser doblement important, perquè vas a ser la Fallera Major d’una de les comissions més emblemàtiques i amb més història de València i perquè el teu regnat va a coincidir amb el 75 aniversari d’un acte al que tota la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati li té un afecte especial, l’Ofrena a la Verge dels Desemparats”.

Per la seua banda, Laura Giménez, molt emocionada, explicava que aquest nomenament “és un somni per a mi i veure’m tan acompanyada és el millor que em podria haver ocorregut. Agraïsc la labor que desenvolupa tota la comissió i vull destacar l’afecte amb el qual guardeu cada record i ho feu part de la nostra història”.

Laura ressaltava en el seu discurs la labor realitzada per les falleres majors i presidents de la Comissió de l’any 2016 i manifestava que espera passar un any inoblidable al costat del President, al President Infantil, Marco López Sanz, i a la Fallera Major Infantil, Adriana Pérez Miralles.

Amb aquest acte es posa punt i seguit a una tardor fallera plena d’activitats que va començar amb el lliurament d’un mantell de seda a la Verge dels Desemparats en la Basílica el passat 2 d’octubre i que continuarà el pròxim 6 de novembre amb el nomenament oficial d’Adriana com a Fallera Major Infantil.