Sapadors entrega els seus VI Premis Desgarraets

0
342

La comissió infantil celebra el diumenge 18 de desembre, a les 10:30 hores, la sexta edició dels seus Premis Desgarraets 2016.

La gala estarà presentada per CLAUDIA VILLODRE GÓMEZ, Fallera Major Infantil de València 2014 i LLÚCIA CLEMENTE VICENTE component de la seua Cort d’Honor.

Els premiats en esta edició són JOSE LUIS CEBALLOS i PACO SANABRIA en la secció de tradicions, SERGIO GOMEZ com a artista faller que va aconseguir el Ninot Indultat el passat exercici 2016, i la comissió de la Falla SANTA MARIA MICAELA – MARTIN L’HUMÀ com la millor comissió infantil de València pels premis obtinguts en les passades falles en tots els concursos organitzats per Junta Central Fallera.

Com a amfitrions, la comissió infantil presidida pel president 2016 Kiko Parejo Pérez, i com invitats d’honor Sofía Soler Casas Fallera Major Infantil de València 2016 junt amb la seua Cort d’Honor, comissions amigues i tots els premiats.

Per a amenitzar la gala la Falla Av. Ecuador-Alcalde Gurrea oferirà una actuació amb el playback “MUSIC”, segon premi en l’última edició del concurs de Playbacks modalitat individual organitzat per JCF.