Setmana Cultural en La Marina

0
683

El dijous, 7 de setembre, a les 20:00 hores, en el casal de la falla es va donar començament a la setmana cultural de la Falla La Marina de Port Sagunt.

Els representants van inaugurar una exposició dedicada a la ceramista Paula Cabrera actualment membre de la nostra comissió on va haver-hi una mostra de la seua obra, l’exposició de Paula va estar acompanyada per una mostra de pentinats femenins valencians.

El divendres va tenir lloc el segon concurs de tapes que va organitzar la falla, en el qual va haver-hi una gran participació on es van poder delectar prop de 60 tipus de tapes.

Dissabte passat 9 de setembre, en la plaça La Marina va tenir lloc l’acte de proclamació dels representants de l’A.C. Falla La Marina (Port de Sagunt) per al present exercici faller.

El president infantil Alberto Marco Bronchú, la fallera major infantil Judith Alcaide Sánchez i la fallera major Seila Pradas Palomera, van viure un acte senzill i vistós, amb molts nervis i il·lusió.

Finalment el diumenge amb la tradicional paella en el casal arribava el moment de recordar els moments viscuts durant aqueixa setmana i compartir-los en el millor entorn en el casal.