Sueca exalta a les seues Falleres Majors 2022, Alicia Falcó i Helena Mompó

0
32
Evento de exaltación de las Falleras Mayores de Sueca 2022

Després de recollir a les falleres majors de Sueca en els seus domicilis, es va donar principi a l’esdeveniment d’exaltació de les màximes representants de les festes josefinas de la ciutat per a l’any 2022 en el Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca. Així mateix, l’acte va ser presidit tant per les falleres majors de la ciutat Alicia Falcó i Helena Mompó, juntament amb el president executiu de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós; l’alcalde de la Ciutat -i president nat de la Junta Local- Dimas Vázquez, i la regidora de festes Gema Navarro.

També es va poder comptar amb la presència de les màximes representants de la Federació de Penyes de Múrcia, les Reines de l’Horta Maria Teresa Irles Luna i Angela Moreno Micol, així com del seu president Juan Pablo Hernández, que després de la recepció, van desfilar pels carrers de la ciutat juntament amb les Falleres Majors de Sueca i autoritats.

L’acte de l’exaltació va començar amb danses, per a continuar es va cridar una a una, primer a les integrants de la Cort Infantil d’Honor 2022 –Jennifer González Soler, Daniela Campillo Benedito, Berta Signes Sánchez, Blanca Tomás Egea, Daniela Huesca Iborra i Cristina Tormos Soler-, per a seguir amb les integrants de la Cort d’Honor 2022 –María Huerta MeseguerTania Fos Bartolomé, Clara Boix Marqués, Alba Guillem Ferrando, Aida Viel Matoses i Amanda Moreno Piqueres-.

D’altra banda, entre els moments més emotius i esperats de la vetllada van ser quan van pujar a l’escenari la nena Helena Mompó Sanseloni, Fallera Major Infantil 2022, i la senyoreta Alicia Falcó Aguado, Fallera Major 2022. Les dues falleres majors van rebre de mans de l’alcalde de Sueca i president nat de la Junta Local Fallera de Sueca, Dimas Vázquez, la banda que les acredita com a màximes representants de la festa fallera per a l’any 2022.

En aquest sentit, el mantenidor de l’acte, Pascual Herreros Martínez, faller i periodista amb més de vint anys d’experiència en premsa, ràdio i televisió, a més del president de la Junta Local Fallera de Picanya, va ser l’encarregat d’exaltar a Alicia i Helena.

Els primers a saludar en les Falleres Majors van ser els representants dels ajuntaments del Mareny de Barraquetes, El Perelló i Sueca. Així mateix, la Reina de l’Horta Maria Teresa Irles Luna i la Reina de l’Horta Infantil Angela Moreno Micol, així com del seu president Juan Pablo Hernández, també van voler felicitar Alicia i Helena en un dia tan important per a elles. L’alcalde de la ciutat els va obsequiar amb la insígnia de la ciutat de Sueca i uns llibres, a més van rebre, de mans del president, Bernardo Garrigós, l’espiga d’Or -màxima distinció que atorga la Junta Local-.

Les Falleres Majors de València, Nerea López Maestre i Carmen Martín Carbonell, juntament amb les seues respectives Corts d’Honor també van acudir a l’acte d’exaltació per a felicitar a Alicia i Helena. Sara Sellés, membre de la Cort Infantil del FMI València, i suecana de naixement va ser rebuda de forma molt calorosa per tot el públic assistentCarmen i Nerea van rebre de mans de l’alcalde la insígnia de la ciutat de Sueca i uns llibres, i el president de la Junta Local Fallera de Sueca les va obsequiar amb, l’espiga d’Or.