FJFS presenta els proveïdors d’indumentària de les Falleres Majors i Corts d’Honor 2020

0
674

Dimecres passat 11 de setembre, va tenir lloc l’acte de presentació dels proveïdors oficials d’indumentària de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga Montalt i Aitana González Ruiz, i la seuas talles d’honor.

L’acte, que es va celebrar a l’Hotel EXE de Port de Sagunt, va comptar amb la presència de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno Lerga i la regidora de Festes i Cultura Popular Asun Moll Castelló, que juntament amb el President Executiu de Federació, Jaime Gil Arastell i el vicepresident General, Paco Giménez Rodríguez, van acompanyar a Sandra i Aitana en aquest acte de presentació de la indumentària oficial que lluiran en aquest exercici faller.

Per a aquest 2020, i després d’un procés obert de selecció, els proveïdors seleccionats per l’entitat fallera, han sigut:

      Margarita Vercher per als cancans de les Falleres Majors i les seues corts.

      Mare Deueta Indumentària valenciana per a la confecció dels vestits de la Fallera Major Infantil i la seua cort d’honor.

      Indumentària Valenciana Lledó per a la confecció dels vestits de la Fallera Major i la seua cort d’honor.

      Vives i Marí per a la confecció de les teles dels vestits de les Falleres majors i les seues corts.

      Art i diseny per a les manteletes de la Fallera Major.

      Artesanies València per a les manteletes de la Fallera Major Infantil i les corts.

      Creacions Aurora per a les sabates.

      Alitea art-mania per als ventalls de les Falleres Majors.

      Llámalo X  per als mantons.

      Flor d’Aigua per a les pintes.  

Un any més, les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt lluiran la seda “Sagunt”, confeccionada en aquesta ocasió en els telers de Vives i Marí. En el cas de les corts d’honor, el dibuix de la cort infantil porta el nom de “Compassió”, mentre que la cort major lluirà el dibuix “Horta”. Quant als colors triats en aquesta ocasió perquè vestisquen les 12 xiquetes i dones que conformen la cort de Sandra i Aitana, serán el groc citrino, el gris acer i el verd repobla.

Per a finalitzar l’acte, l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va lliurar a les Falleres Majors i corts els mantons oficials que, com cada any, el consistori regala a les representants de la festa a la comarca i que en aquesta ocasió han sigut oferits per l’empresa LLámalo X.

L’Ajuntament de Sagunt també obsequia a les representants de Federació amb les pintes oficials cisellades en el taller Flor d’Aigua i que seran lliurades divendres que ve 13 de setembre, en l’acte de proclamació.