La Falla Antonio Molle celebra l’acte de la Imposició de Bandes a les seves Falleres Majors

0
20
Imposición de Bandas a

En la tarda del dissabte 6 de novembre la Comissió de la Falla Antonio MolleGregorio Gea es va vestir de gala per a celebrar l’acte de la imposició de bandes a les seues Falleres Majors, Ana Rondan i Andrea Santisteban.

La Comissió acompanyada del tradicional tabal i dolçaina va anar a recollir a les Falleres Majors als seus domicilis i així tots junts arribar fins als emblemàtics Jardins de Casa Sendra. En un acte senzill i elegant, van ser la presidenta i el president infantil els encarregats d’imposar a Ana i Andrea, les bandes com a distintiu acreditatiu de Falleres Majors i que lluiran durant aquest exercici.

En el mateix acte es va fer lliurament als màxims representants de les cendres de les falles que es van plantar aquest passat mes de setembre, com a record del seu regnat. Amb l’himne regional es va donar per finalitzat l’acte i tota la comitiva va partir al casal a celebrar-lo amb un vi d’honor, sempre mantenint les mesures de seguretat i protocols establerts per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.

Una vegada en el casal i pel fet que durant aquest exercici la Falla compleix el seu 50 aniversari, es va descobrir per part de les Falleres Majors el logotip, creat per Paula Fenollera, i que representarà a aquesta emotiva commemoració.