Sueca proclama la seua Fallera Major 2018

0
676

El passat diumenge 2 de juliol va ser proclamada Fallera Major de les falles de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes la senyoreta Tania Sáez López.

L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de la ciutat i Presidenta Nata de la Junta Local Fallera, Raquel Tamarit, el President Executiu Bernardo Garrigós i el regidor de festes Pau Roselló, i al mateix assistiren els membres de la Junta Local Fallera, així com amics i familiars de la ja proclamada Fallera Major de Sueca.

A les set de la vesprada va començar l’acte de proclamació on una a una van fer acte de presència, acompanyades dels vicepresidents de la Junta Local, cadascuna de les sis components de la Cort d’Honor, i la Fallera Major de Sueca, les quals van rebre de mans de l’alcaldessa i del president de la Junta, Bernardo Garrigós, un ram de flors i un pergamí amb l’acta del seu nomenament com a record del seu regnat.

Gema, Claudia, Paula, Cristina, Alba i Irene, van sorprendre a Tania amb un obsequi: un llenç amb una fotografia de grup, que Tania va rebre emocionada.
Per finalitzar Tania va dedicar unes paraules als assistents, on expressava el seu orgull per haver estat escollida com a màxima representant de les festes falleres, i donava les gràcies tant als membres de la Junta Local Fallera, com a familiars i amics. També va tindre unes paraules per a les sis components de la seua Cort d’Honor, on es mostrava la complicitat de la que ja gaudeixen.

La cloenda de l’acte fou un brindis a quorum entre l’alcaldessa i la Fallera Major per unes meravelloses Falles 2018.