Torrent beneeix als seus animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat

0
314

Aquesta cita que se celebra anualment en el mes de febrer, va quedar ajornada enguany a causa del temporal de pluja en la nostra ciutat

Ahir al matí la parròquia de Muntanya-Sió va acollir la celebració en honor a Sant Antonio Abad amb la tradicional benedicció dels animals. Aquesta cita que se celebra anualment en el mes de febrer, va quedar ajornada a causa del temporal de pluja durant aquest mes en la nostra ciutat.

Tots els torrentins i torrentines i els veïns d’altres ciutats properes es van reunir a les portes del convent per a beneir als seus animals entre els quals vam poder trobar a gossos, gats, tortugues i ocells. Els animals de gran grandària com a cavalls, egües o ponis van passejar al costat dels seus amos des de la parròquia, passant pel carrer Sant Pere Alcántara fins a la calle Pare Méndez, on van ser beneïts en un lloc habilitat per al seu pas.

Aquest acte va explicar a més amb la presència de les associacions d’animals torrentines SOS Peludetes, El meu món i ADAT que van participar en el mateix i van muntar els seus stands als afores del convent.
No va voler faltar a aquesta celebració, que ha reunit a centenars de torrentins i torrentines i les seues mascotes, l’alcalde Jesús Ros acompanyat per gran part de la corporació municipal. La cita es va clausurar amb un esmorzar a càrrec dels organitzadors de l’acte qui també van fer lliurament als participants d’una estampa de Sant Antón, patró dels animals.