Turís celebra la crida en una gran jornada fallera

0
638

Esperem que l’ambient, i el clima, que es va viure durant els últims actes fallers celebrats a Turís siga un reflex del de la setmana fallera, perquè llavors s’esperen unes festes immillorables.

Diumenge per la vesprada, i després de la vistosa cercavila que recorre els cinc casals, es va efectuar la gran crida a les falles de Turís a càrrec de totes les falleres majors que es van dirigir amb una sola i potent veu a la gran quantitat de públic. L’Alcalde, Eugenio Fortaña, va ser l’encarregat de donar-los pas no sense abans agrair la tasca del món faller “per fer possible que any rere any les nostres falles se superen i siguen un punt de referència després de les que se celebren a València”.

La intensa vesprada fallera va acabar amb una xocolatada per a tots els assistents i amb la vista posada ja en diumenge que ve, 11 de març, en què se celebraren al matí les dansades i a la vesprada s’inaugurarà l’exposició del ninot i s’oferirà un concert de música festera a càrrec de la Societat Musical Turisense