Turís viu la solemne exaltació d’Andrea Nogueroles Domingo com a Regina de les Festes de 2017

0
820

Andrea Nogueroles ja pot afirmar que és la Regina de les Festes Populars i Patronals de Turís 2017.

La cercavila més emocionant de tot l’any va anar visitant cadascun de les llars de la Cort d’Honor de manera que, a poc a poc, Andrea Crespo Ribes, Marta Martínez Pastor i Natalia Navarro Luján anaven incrementant les dosis d’il·lusió de la nit.

El solemne acte d’exaltació va servir un any més per a convertir-se en l’espill festiu i social d’aquesta localitat de la Ribera Alta i per a donar el tret d’eixida de les seues festes tenint a Andrea i la seua cort com a representació de tot açò. Un càrrec important, sens dubte.

Com ha de ser, el protocol es va complir a la perfecció. Previ comiat al costat de la seua cort, la Reina de 2016, Carolina Algarra va imposar la banda a Andrea mentre que l’Alcalde, Eugenio Fortaña la va coronar com a tal entre focs d’artifici i l’aplaudiment generalitzat. Per la seua banda, el Regidor de Festes, Ismael Corell, li va imposar la insígnia d’or de l’Ajuntament.

Les paraules de l’Alcalde apel·lant a viure unes bones festes marcades per la germanor i el respecte van donar pas a un discurs en el qual va destacar el gran afecte cap a la Reina de les Festes a càrrec de la mantenidora de l’acte, María Giménez González.

La vetlada, conduïda amb desimboltura per Eva Roger i Vicente Ruiz, El Soro, va concloure amb el lliurament de presents a càrrec d’entitats, associacions i comissions falleres del poble.

La fi de festa va estar a càrrec de la Dècada Prodigiosa que amb la seua actuació va oferir un ampli repertori de música de totes les èpoques i va acabar amb persones del públic, amb la Regina, cort i regidor de Festes inclosos, ballant sobre la passarel·la i l’escenari.