Una falla reparteix participacions de loteria de Nadal amb un número erroni

0
589

L’Associació Cultural Falla Avinguda Equador-Alcalde Gurrea ha detectat un error en la impressió de les participacions de loteria de Nadal, han imprès paperetes amb el número 42.455 quan el correcte amb el qual juguen és el 42.755.

Des de la comissió alerten que de resultar premiat el número 42.455 aquestes participacions mancaran de cap premi i, si per contra, resultarà agraciat amb premi el número 42.755, aquest premi li serà abonat a totes i cadascuna de les participacions distribuïdes presentades al cobrament dins del seu termini de caducitat.

Informen que no és necessari que vaja la gent a canviar el document imprès, encara que qui vulga demanar-ho pot acostar-se a l’associació de l’Avinguda Equador de 19 a 20 hores de dilluns a divendres i els dissabtes d’11 a 13 hores.

El compte arrere per a la celebració del Sorteig Extraordinari de Nadal ja ha començat. El pròxim 22 de desembre el Teatre Real de Madrid serà l’epicentre dels premis més esperats de l’any i és que allí es repartiran fins a 3.400 milions d’euros.