Extra de Vive las Fallas, la millor guía turística d´aquestes falles

0
235

Vive las Fallas el portal d’informació fallera, en col·laboració amb 7 TeleValencia, ha presentat en l’Ateneu Mercantil de València, el seu primer Extra de Falles.

35.000 exemplars gratuïts amb més de 120 pàgines en la qual els lectors podran trobar tota la informació sobre la festa fallera.

La programació d’actes, horaris de mascletás i castells, els esbossos de les Falles de Secció Especial i 1A, amb la seua localització i accessos en transport públic, les millors entrevistes a les màximes representants de la festa així com als principals agents implicats en la festa fallera.

A més d’una àmplia guia amb els actes de més de 50 poblacions de la Comunitat Valenciana que celebren les festes josefines.

A la presentació van assistir entre altres personalitats el diputat Provincial Bartolomé Nofuentes, el regidor de Turisme Emiliano García, el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, regidors de l’Ajuntament de València com Santiago Ballester, Amparo Picó o José Gosálbez i com no les màximes representants de la Festa Fallera. 

El director de la revista i del programa Vive las Fallas, José González va aprofitar l’ocasió per a agrair a totes les persones que han col·laborat en l’Extra de Falles, així com a lesautoritats per confiar en el projecte, un projecte que, tal com va voler recalcar: “ve per a quedar-se”.

El presentador de l’acte, el comunicador faller, Marcos Soriano va donar a conéixer la portada de l’Extra, que amb el lema “ Un sentiment en flama” simbolitza el sentiment de les Falleres Majors de València que crema en flames en arribar la festa fallera.

Els exemplars de la revista seran repartits en les mascletáes i en els diferents municipis de la Comunitat Valenciana perquè tots els valencians i valencianes puguen aconseguir la revista.