Alicia Moreno balla en la dansà més solidària

0
224

El matí del diumenge 14 de maig la Falla de la Plaça Dr. Collado organitzava els seus XIX Jocs Solidaris.

Entre les activitats programades al llarg de la jornada cal destacar la participació de la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno Morales, i la seua Cort d’Honor, en la dansà que tenia lloc als voltants de la Llotja.

La Falla Plaça Dr. Collado ha recaptat 49.012 euros per a centres ocupacionals de discapacitats en les seues 18 edicions dels Jocs Solidaris

L’esdeveniment solidari que organitza cada any la comissió té la finalitat d’ajudar als sis Centres Ocupacionals de discapacitats psíquics de la província de València.

A les deu del matí les Falleres Majors i President de la comissió inauguraven el mercat ambulant solidari, en el que cada centre ocupacional munta un lloc on posen a la venda els articles que de forma artesana realitzen els seus alumnes. A més, s’obria el bar solidari amb preus populars i es posava en marxa la tómbola on se sortejaven regals donats pels comerços del barri i per diferents entitats, entre els que destaquen camisetes el Llevant U.D.

Les actuacions del grup de ball de la Falla Palmaret i de l’associació cultural Valçaina marcaven el preludi de l’espectacular dansà protagonitzada per la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno, i la seua Cort d’Honor, en la que també va participar Paco Corella (qui el dia anterior anunciava la seua retirada de la dansà després de 19 anys ensenyant a les Falleres Majors de València i els seus Talls d’Honor).

El ball arrancava en la plaça de la Companyia, a esquena de la Llotja, i des d’allí avançava junt amb el monument fins la plaça Doctor Collado.

Un magnífic espectacle que posava el passador d’or a la XIX edició dels Jocs Solidaris del Collado.