València exalta avui a les Falleres Majors de 2023

0
311

Les Falles 2023 estan cada vegada més a prop. Aquest cap de setmana València celebrarà les tradicionals exaltacions a les falleres majors: Laura Mengó i Paula Nieto. Com és habitual, el Palau de Congressos ha sigut l’escenari triat per a aquestes cites festives.

L’Exaltació de la fallera major, Laura Mengó Hernández i la seua cort d’honor, serà el divendres 27. Començarà a les 22.00 hores amb un espectacle del Grup de Balls Populars Els Folies de Carcaixent. El seu mantenidor serà el president de la comissió Cadis-Capellà Femenia, Jaume López Bronchud. En acabar hi haurà un espectacle pirotècnic.

Els dos actes podran seguir-se en directe en 7 Televalencia amb programes especials. Els periodistes José González i Sergio Ferris seran els responsables de narrar el minut a minut i parlar amb les protagonistes de les festes des del Palau de Congressos i visitarà les cases de les Falleres Majors. L’especial ‘Exaltacions’ de 7 Televalencia podrà seguir-se en directe tant en la televisió com en el canal en línia.

DISSABTE, EXALTACIÓ FALLERA MAJOR INFANTIL 2023 EN 7 TELEVALENCIA

Un dia després, el dissabte a les 17:30h., serà l’Exaltació de Paula Nieto Medina i la seua cort d’honor. L’animació de l’acte anirà a càrrec de les comissions Bisbe Amigó-Cuenca i Acàcies-Picayo, guanyadores del XXXVI concurs infantil de Playbacks de JCF en les modalitats de grup A i grup B, respectivament. La mantenidora serà Amparo Sospedra, fallera de la comissió Giorgeta-Roig de Corella i vicepresidenta de cultura de la JCF els dos últims exercicis. En finalitzar l’exaltació es dispararà un espectacle pirotècnic.

Des de les 16.30, l’equip de Vive Les Falles estarà en directe per a oferir la millor prèvia. I com no, retransmetre el minut a minut l’exaltació de Paula Nieto. Des del Palau de Congressos, viu l’Exaltació de la Fallera Major Infantil 2023 en 7 Televalencia.