Consuelo i Carla visiten la Basílica per a fer les seues ofrenes

0
245

València ha viscut aquest cap de setmana uns dels dies més esperats del calendari faller: Les exaltacions de les Falleres Majors de València 2020, Consuelo Llobell i Carla García. Cap de setmana intens que va culminar amb la visita a la Basílica de la Verge dels Desemparats.

Després de l’Exaltació de Carla el diumenge 26, les nostres Falleres Majors al costat de les seues Corts d’Honor, autoritats, representants de les festes de Castelló i Alacant, així com familiars pròxims van visitar a la nostra Patrona, la Verge dels Desemparats. Una visita especial, la primera que realitzaran les nostres representants en el seu calendari faller. Especial i emotiva, perquè en ella viuen el moment únic de poder pujar al seu Cambril per a poder besar-li la mà a la Geperudeta.

Després de l’ofrena a la Mare de Deu, Consuelo i Carla van pujar fins al cambril, per a besar la mà de la nostra Patrona, privilegi només concedit a les nostres màximes representants: poder estar cara a cara amb la Verge de tots els valencians i així poder demanar-li la seua protecció per a tothom faller que s’encamina amb pas ferm fins als dies grans de les seues festes.