València tindrà focs artificials en Fi d’Any

0
176

L’Ajuntament i la Delegació del Govern arriben a un acord perquè enguany sí es puga utilitzar pirotècnia en la celebració que organitza el Consistori en el centre de la ciutat.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i el subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama han mantingut una reunió en què s’ha confirmat que enguany la celebració que organitza l’Ajuntament de València en Fi d’Any sí que comptarà amb jocs pirotècnics, al contrari del que va ocórrer en la despedida de 2015.

Fuset s’ha mostrat satisfet pels ciutadans i turistes de la capital del Túria que podran disfrutar de l’espectacle, però sobretot pel sector pirotècnic valencià, que “mereix ser profeta en la seua terra”, en este tipus d’actes. D’esta manera, València podrà equiparar-se a altres ciutats espanyoles que sí que utilitzen pirotècnia durant les Campanades.

Precisament, la seguretat de totes les persones assistents a la celebració de la nit del 31 de desembre serà prioritària pel que els artefactes pirotècnics que s’empraran són del tipus T1 i T2, els habituals, segons Fuset, en espectacles com a concerts o activitats teatrals.