Vedat Mediterráneo renova la seua col·laboració amb Junta Central Fallera

0
79

Durant les Falles 2017, les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Mª Parejo, així com les components de les seues Corts d’Honor disposaran de vehicles Ford per als seus desplaçaments.

Ha sigut en el matí de hui divendres 17 de febrer quan s’han presentat estos cotxes fent el lliurament oficial de les claus. Jorge Pérez, Director Adjunt de Vedat Mediterráneo, ha sigut l’encarregat d’escenificar esta cessió a les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Mª Parejo, qui han acudit acompanyades pel President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset. Ha sigut en el pati interior del seu de la Policia Local on s’ha plasmat la bona relació entre Vedat Mediterráneo i la Junta Central Fallera.

Per la seua àmplia experiència en el sector, els seus més de 30 anys els avalen, esta relació amb el concessionari automobilístic és una de les més consolidats. Enguany seran fins a 8 Ford Galaxy les que utilitzaran les Corts d’Honor (negres per a la Cort Major i grises per a la Cort Infantil), d’esta manera s’assegura la seua comoditat davant els nombrosos actes als quals acudiran. Per la seua banda seran 2 Ford Mondeo, novament, dels quals disposen nostres màximes representants, però amb una important novetat. Com a mostra de la defensa del medi ambient per part de Vedat Mediterráneo, enguany seran models híbrids que seguiran oferint el màxim confort. Vehicles avalats pels nombrosos premis de qualitat així com prestigiosos “The Chairman Award Europa” que té Vedat Mediterráneo en les seues vitrines.