Vicent Ramón Pascual, autor del cartell oficial de la Setmana Santa Marinera de 2017

0
231

Vicent Ramón Pascual Giner (Bocairent, 1979) és el guanyador del XVI Concurs Nacional de Cartells convocat per la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València i en el qual han participat 26 treballs. L’obra premiada porta per títol “Clavat” i serà portada de quantes publicacions edite la Junta Major per a les celebracions de 2017. El guardó està dotat amb un premi en metàl·lic d’1.500 euros.

Vicent Ramón Pascual és un conegut cartellista que compta amb el reconeixement nacional. És autor, entre uns altres, dels cartells de la 132ª Cavalcada de Reyes a Alcoi i les Falles de València de 2015. A més, va guanyar el concurs de la Setmana Santa Marinera en 2012.

Així mateix, el accésit ha recaigut en “Crist en la creu”, obra de José Soriano Moreno, de la pedania valenciana de Benimàmet. Els dos cartells es donaran a conèixer oficialment el 30 de març en l’acte de presentació de les publicacions.

El jurat va estar compost pel president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València, Francisco Carles, i per tres experts en Belles arts: Pilar Roig i José Madrid, professors de la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica, i el dibuixant Jorge Laffarga.