Vicente Montañez critica les agències de col·locació de Compromís

0
429

El regidor de VOX a l’Ajuntament de València, Vicente Montañez, ha criticat durament la contractació per part de Ribó i el seu equip de govern de la banda ‘La Fúmiga per a l’Elecció de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de València de 2022. Un grup musical que s’autodenomina ‘músics del país valencià’ i l’actuació del qual costarà més de 14.000 euros a tots els valencians.

Montañez ha censurat que “Galiana i Compromís continuen augmentant les seues agències de col·locació amb amiguetes. Primer va ser Mercavalencia i ara la Junta Central Fallera” I ha assenyalat que “els que venien a rescatar persones només s’han rescatat a si mateixos. Una vegada més estem veient com Compromís li omple les butxaques als seus acòlits i afins“.

A més, el regidor ha insistit que les despeses d’aquesta contractació, efectuada de manera menor, són desorbitats. “És increïble perquè només interpretaran quatre cançons, a més de 3.000 euros per tema. Resulta curiós quan altres consistoris de Compromís han signat contractes amb aquesta banda per un valor fins a tres vegades inferior al pagat per l’Ajuntament“.

Es continuen investigant les contractacions i possibles fraccionaments de contractes de les activitats de la regidoria de Cultura Festiva en l’època de Pere Fuset, on actes com Expojove van triplicar el seu cost. Ara, amb Galiana s’accentua aquesta tendència i intervenció municipal no fa més que advertir sobre els contractes menors a dit sense cap justificació i les irregularitats“, ha afegit.

Finalment, Montañez ha explicat que des de VOX “estan cansats que Compromís jugui amb els diners dels ciutadans en benefici propi incomplint el seu propi codi de bon govern. Compromís sempre cerca eludir el control municipal, el fa Grezzi en l’EMT i ho està fent Galiana en Mercavalencia i en la Junta Central Fallera“.