Viu Les Festes guanya el premi Sanchis Nadal

0
306

L’Associació Cultural EOS de València, col·lectiu vinculat a la Setmana Santa Marinera de València que va néixer fa més d’una dècada per a divulgar i promocionar la Setmana Santa Marina, ha volgut premiar al programa de 7TeleValencia per la seua fantàstica labor al capdavant de la informació festiva de la comunitat, defensant la cultura i el patrimoni valencià i sobretot la Setmana Santa Marinera de València.

En programa dirigit pel nostre company Jose González, un referent en el món de les tradicions valencianes i que sempre ha estat acompanyat de grans enamorats de la cultura valenciana.

A més en aquesta ocasió s’ha volgut premiar a la periodista Cristina Celda Balaguer. Llicenciada en Ciències de la Informació. Periodisme per la UPV. Màster en Direcció de Comunicació i Noves Tecnologies. Des de la seua infantesa processiona en la Real Confraria de Granaders de La nostra senyora de la Solitud per tradició familiar. Ha estat membre del Consell de Govern de la Junta Major de la SSMV. Actualment és la directora de la Fundació Mainell.

A més aquest col·lectiu ha lliurat els seus premis que cada any dona als alumnes dels col·legis dels poblats marítims que participen en el concurs de dibuix de la Setmana Santa.