Ainara Pérez i Víctor Martínez: ‘Influencers Fallers’ de la Junta Central Fallera

0
504

El concurs d’Influencers Fallers 2021-2022 de Junta Central Fallera ja té guanyadors. Es tracta d’Ainara Pérez, de la falla Mont de Pietat de Xirivella, i de Víctor Martínez, de la comissió Pare Santonja-Cardenal Benlloch de Mislata, una vegada realitzat el recompte de vots en les seues respectives categories.

Els dos guanyadors participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils, així com dels missatges, temàtiques i accions que aquesta delegació considere que són importants per a traslladar l’activitat oficial fallera al públic juvenil de les comissions falleres. A més, rebran un ‘kit de influencer‘ compost per marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils, participaran de manera activa en la gala juvenil de JCF i tindran accés VIP en els actes oficials a determinar.

Els cinc finalistes i les seues comissions rebran els guardons que els acrediten com a finalistes de la segona edició del concurs de ‘Influencers Fallers‘ en la Gala Juvenil de Junta Central Fallera.