Viu unes Falles de primera aquest cap de setmana

0
315

No saps què fer aquest cap de setmana? Les Falles tornen a ser protagonistes en la ciutat.

Els actes fallers ocupen l’agenda sociocultural. El divendres 18 de novembre, a partir de les 20:00 hores, l’Ateneu Mercantil de València torna a acollir l’exposició de maquetes i esbossos de les falles que formen la Federació de Falles de 1ª A.

Deu dels tretze projectes que es plantaran en la categoria de plata de les Falles 2017 es donaran a conèixer en la seua posada de llarg.

Mancant les comissions Comprat Central i Sant Marcelino, que encara no han ingressat en aquesta Federació, així com Quart-Extramurs-Velázquez que cau enguany de la secció, els fallers, veïns i apassionats de les falles podran gaudir dels projectes en aquesta exposició que romandrà oberta al públic tot el cap de setmana.

Una altra comissió que plantarà en aquesta categoria i que no estarà present en l’Ateneu és Maestro Gozalbo-Conde Altea, ja que no està federada i divendres passat donava a conèixer el projecte de l’artista Manolo Algarra amb una magnífica posada en escena.

Per tant, les Falles Ribera-Convent Santa Clara “Telefónica”, Quart-Palomar, Sant Vicent-Periodista Azzati, Illes Canàries-Trafalgar, General Barroso-Litógrafo Pascual i Abad, Justo Vilar-Mercat del Cabanyal, Gravador Esteve-Cirilo Amorós, Ciscar-Borriana, La Nova d’Orriols i Plaça de la Mercè, desvetlaran les seues cartes en una nova cita on, a més, compten amb la inestimable ajuda i col·laboració d’una infinitat d’expositors que abrigallaran aquest espai.

maquetas2017-1a

CORRE A ANIMAR

Quant al món esportiu es refereix, València es bolca un any més amb la Marató Trinidad Alfonso 2016, i les falles, com no podia ser d’una altra manera, eixiran al carrer per a animar als milers de corredors que es donaran cita en la nostra ciutat el matí del diumenge.

Us recordem que la celebració de la prova obligarà a restringir el tràfic pel recorregut des de les 08:15 fins a les 15:30 hores.

Els 2.200 inscrits en la 10K seguiran compartint el branc del pont de Montolivet amb els maratonians en l’eixida i també l’espectacular arribada, la novetat arriba en el recorregut ja que aquest prendrà carrers emblemàtics del centre de la ciutat com la de la Pau, Colón o la plaça de l’Ajuntament.

Nou recorregut: més ràpid i confortable per als participants.