Viu la IV Fira del Cava Valencià en el Mercat de Colom

0
364

Del 25 al 27 de novembre el Mercat de Colom acull la IV Fira del Cava Valencià.

El Nadal està molt prop i què millor manera de preparar-nos que amb esta mostra de productes de la terra durant este cap de setmana.

La IV Fira del Cava Valencià arriba al Mercat de Colom del divendres 25 al diumenge 27 de novembre amb la participació dels següents cellers valencians: Domini de la Vega, Vegalfaro, Coviñas, Torre Oria, Unió Vinícola De l’Est, Pagament de Tharsys, Hispà Suïsses i Cabanyes Carrascar; junt amb dos firmes invitades: Vegamar i Murviedro.

Si vols degustar la varietat de productes dels cellers participants pots adquirir un tiquet pel preu de 10 euros que inclou dos degustacions de reserva i dos de cava, acompanyada d’una degustació gastronòmica. A més, també hi haurà un tiquet de 8 euros amb una degustació de cava reserva, una de cava i una gastronòmica.

La part gastronòmica comptarà amb les firmes del Mercat de Colom: Suc de Lluna, Ma Khin Café, Martin & Mary, Les Cerveses del Mercat i Pantalan5, els que acostaran les seues propostes gastronòmiques als assistents, i a més, oferiran degustacions d’algunes de les seues especialitats.