La falla Marquès de Montortal Berní i Català celebra la XIX dels premis Berni

0
436

El passat dissabte 5 d’octubre la comissió de la falla Marquès de Montortal Berní i Català es va vestir de gala. L’ocasió ho mereixia, un any més es va celebrar la gala d’entrega dels Premis Berni que des de 2001 atorga aquesta comissió amb l’objectiu de rendir homenatge a aquelles persones o institucions que per la seua vocació, professió o afició ressalten, mantenen o difonen la cultura i les tradicions valencianes, en aquesta dinovena edició.

A més, els Premis Berni s’han celebrat al casal de la comissió organitzadora. Una particularitat que commemora el naixement d’aquest premi.

Cada paraula d’agraïment que van dedicar els guanyadors del premi com la Falla Na Jordana, Fermín Pardo, Flor d’Aigua i Marina Puche, va aconseguir emocionar tots els allí presents, varen recordar el motiu principal pel qual la Berni atorga aquest reconeixement i posaren en valor el treball de tota la comissió a l’hora de dur un acte així endavant, convertint-se d’aquesta forma en un mutu agraïment.

També cal nomenar a la última guardonada Marina Civera i Moreno Fallera Major de València 2019 que no va poder assistir a l’acte.