Xavier Herrero plantarà les Fogueres Altozano Sud i Portuaris – Pla del Bon Repós d’Alacant

0
638

Xavier Herrero: “Esperem tindre un gran resultat en les Fogueres i que els monuments siguen del grat de les comissions”

Xavier Herrero, artista que esta setmana plantarà en les Fogueres Altozano Sud i Portuaris – Pla del Bon Repós, va assegurar sentir-se “molt optimista” amb els treballs realitzats per a les Fogueres d’Alacant.

“Sóc molt optimista amb els treballs que hem fet enguany. Esperem tindre un gran resultat i que els monuments siguen del grat de les comissions”, va indicar l’artista natural de Xàtiva.

“Les Fogueres són una gran oportunitat per a mostrar el nostre art a una gran ciutat com Alacant”, va afegir el creador, qui espera que les comissions alacantines vegen complides les seues expectatives.

“Esperem que vegen complides les seues expectatives i pensen en mi com el seu artista per al pròxim any”, va continuar Xavier Herrero.

D’altra banda, Herrero va reconéixer la importància de les Fogueres d’Alacant en el treball anual del seu taller: “Per a mi és molt important treballar en les Fogueres perquè ens permet participar en una festa de molta rellevància i perquè, a més, ens dóna una continuïtat professional després de les Falles”.

Finalment, l’artista va parlar també del seu treball amb agències de publicitat i grans marques per a fer realitat les seues idees i sorprendre el seu públic objectiu. De fet, Herrero va crear una gran sabatilla per a la marca Adidas que ha sigut exposada en el Sonar Festival de Barcelona.

“La serietat i el bon fer característic del nostre taller convenç a les grans agències perquè ens trien i mostren els seus productes d’una forma molt original”, va concloure.