Els fallers i AECC recapten fons per a lluitar contra el càncer

0
213

Les comissions es van sumar col·locant taules en les portes dels seus casals

Un any més les falles van col·laborar en la recaptació contra el càncer que organitza AECC València. L’esdeveniment es va celebrar en tota les ciutat i el món faller va participar activament en la taula posada a l’entrada del Museu Faller. Allí va acudir la Fallera Major, Rocío Gil, i alguns components de la seua Cort d’Honor, que amb guardiola en mà, van estar acompanyant a les voluntàries de AECC en la recaptació de fons per a lluitar contra eixa malaltia.

Cal destacar que un dels membres del Consell Executiu d’esta organització, Enrique Vilallonga, va passar a saludar a la màximes representants de les Falles.

El món faller espera que el tant aquesta taula com les centenars que estaven repartides per la ciutat recaptaren el màxim possible, atès que és essencial per a seguir afrontant aquesta malaltia i també per a poder seguir destinant recursos per a la investigació i l’atenció dels malalts.

Per a assabentar-te de més propostes solidàries que porta la Junta Central Fallera, segueix el hastag #solidaritatfallera.