50 aniversari solidari de Lope de Vega

0
299

El dissabte 18 de febrer tindrà lloc la presentació del llibre del 50 aniversari infantil i l’exposició de ninots en la Plaça Redona.

La Falla Lope de Vega entregarà el llibre a totes les Falleres Majors i Presidents Infantils d’estos 50 anys. A més exposaran els ninots, que encara conserva la comissió, al voltant de la plaça i al finalitzar el recorregut es podrà votar al ninot que més agrade per 1EUR, podent-se votar totes les vegades que es vullga.

Tots els diners recaptat anirà dirigit a Lucía, una xiqueta amb una malaltia rara (Distròfia Simpàtica Reflexa) que necessita una Cambra Hiperbàrica per a poder mitigar els dolors. Lucía és de Torrent i té 15 anys. Patix esta malaltia després d’una caiguda accidental en el col·legi. Ja no pot eixir de casa ni fer vida normal. La Distròfia Simpàtica Reflexa és una malaltia que produïx terribles dolors en el cos, amb sensació de cremor continu. De moment no es coneix capellà, però l’única cosa que pot alleujar un poc el dolor és una cambra hiperbàrica.

“Vam conéixer el cas de Lucía a través de la Falla Ramiro de Maeztu-Lleons. Ells també tenien el 50 aniversari i van tindre la iniciativa de fer l’exposició del ninot per a Lucía. Ara ens cedixen el testimoni perquè nosaltres també podem ayudarle” han declarat fonts de la comissió.

La causa s’anomena “Un somriure per a Lucía”, podeu seguir-la i trobar més informació en la seua pàgina de Facebook. És molt important per a la família de Lluïa que la gent conega el cas i que algun dia algú decidisca investigar sobre la capellà de la seua malaltia, per la qual cosa demanem la màxima difusió.