Adriana Pérez ha sigut nomenada oficialment Fallera Major Infantil

0
464

Adriana Pérez Miralles: “Estic segura que aquestes Falles van a ser inoblidables per a tots”.

• La nova Fallera Major Infantil ha agraït la presència dels xiquets de la Comissió i ha explicat que la felicitat és major perquè coincideix amb el 75 aniversari de la creació de l’Ofrena.

La Falla Sant Vicent-Periodista Azzati ha nomenat oficialment a Adriana Pérez Miralles com a Fallera Major Infantil per a l’exercici 2016-2017. A l’acte, celebrat en la confluència dels carrers Sant Vicent i Maestro Clavé, en ple cor de la ciutat, han assistit gran quantitat de membres de la Comissió Infantil que han acompanyat a Adriana en un dia tan especial.

En aquest acte, el President de la Comissió Infantil, Marco López Sanz, ha lliurat a Adriana un quadre acreditatiu d’aquest nomenament, envoltat de la Junta Directiva de la Comissió i, especialment, de la Delegació d’Infantils que dirigeix Nuria Menges.

Marco López, en un discurs en el qual s’ha mostrat molt alegre i tranquil, ha explicat que es trobava “molt orgullós de poder proclamar a Adriana com a Fallera Major Infantil”. Marco López ha qualificat a Adriana com una xiqueta “simpàtica, amable, molt divertida i esportista”. També ha destacat que “li encanta vestir-se de valenciana i, sobretot, tirar petards amb les seues amigues”.

Per la seua banda, Adriana Pérez ha volgut donar-li les gràcies a tots els assistents “per compartir aquest dia amb mi” i ha reconegut que li feia “molta il·lusió ser la Fallera Major Infantil de la falla, ja que la felicitat augmenta en coincidir amb el 75 aniversari de la creació de l’Ofrena per part de la nostra Comissió”.

Adriana ha manifestat la seua alegria per coincidir en el regnat amb Laura Giménez (Fallera Major) i José Luis Conca (president). I ha indicat el seu desig de poder estar a l’altura dels seus antecessors, Mireia Molina i Mario García. També ha tingut una picada d’ullet cap a una de les seues activitats falleres preferides: “amb Marco i amb la resta de la Comissió ens anem a unflar a tirar petards”.

Després de l’agraïment d’Adriana a la seua família i el lliurament de regals per part dels presents, l’acte ha finalitzat amb un refrigeri en el restaurant Vinotinto, situat en la mateixa demarcació.

La presentació de les maquetes de les Falles de Primera A 2017, durant el present mes de novembre, serà el preludi del gran acte que se celebrarà el 10 de desembre, l’Exaltació de les nostres Falleres Majors i les seues Corts d’Honor en l’Hotel Astoria.