Sant Vicent-Empar Iturbi proclama les seues Falleres Majors 2017

0
630

La Falla Sant Vicent-Empar Iturbi ha proclamat les seues Falleres Majors per a l’exercici 2016-2017.

Maria Barberá Luján i Pilar Luján López representaran a la comissió enguany faller. María va ser proclamada el 22 d’Octubre acompanyada dels fallerets de la comissió infantil en un berenar especial. El casal, guarnit per a l’ocasió, va ser el marc on va tindre lloc l’acte. En primer lloc es despedió a la fins llavors Fallera Major Infantil, Nerea Díaz Ruíz, que va dedicar unes paraules d’afecte i agraïment a la seua comissió i a la seua família. Emocionada, Nerea va posar fi al seu regnat amb els aplaudiments dels seus fallers que se senten orgullosos d’haver-la tingut com a representant, tan xicoteta i havent demostrat que és molt gran.

Maria va començar l’acte de la proclamació amb una sorpresa de les seues amigues que van preparar un vídeo amb els seus moments més especials. A continuació, va rebre de mans del President, Carlos Guillot, el ram i el quadro que l’acrediten com a Fallera Major Infantil i unes paraules de suport de la seua comissió. Ella es va dirigir a tots els presents agraint el seu afecte i mostrant la seua il·lusió per representar a la seua falla en enguany tan especial per a ella.

Per la seua banda, Pilar va ser proclamada la nit del dissabte 5 de novembre després d’un sopar amb tots els fallers. La vetlada va començar amb un vídeo que recordava els millors moments de la seua vida i que tant va emocionar com va fer riure a la comissió recordant grans moments de Pili en la falla. Després de despedir Esther Ruiz Taroncher com a màxima representant de l’exercici anterior i escoltar unes paraules en què donava les gràcies a la seua comissió i a la seua família per l’any viscut, va tindre lloc la proclamació de Pili com a Fallera Major. Després de la lectura de l’acta en què va ser anomenada màxima representant per a les Falles 2017, Pili va rebre, de mans del seu President, el ram i el quadro que l’acrediten com a tal i va tindre l’oportunitat de dirigir-se als seus fallers mostrant la seua emoció i agraint a comissió, família i amics el suport mostrat en cada moment i les ganes de disfrutar d’este regnat junt amb la seua neboda Maria.

Entonant l’himne regional es va posar fi als dos actes de Proclamació de les Falleres Majors 2017.

Des de la comissió desitjar el millor dels regnats a María i Pili i fer-los arribar el suport i afecte de tots en este son que estan vivint.