Aitor Poveda Sáiz guanya el concurs de cartells de les Falles d’Alaquàs 2017

0
782

“Essència” és el lema del cartell guanyador del concurs convocat per Junta Local Fallera.

Aitor Poveda Sáiz, faller i president de la comissió Vicent Andrés Estellés d’Alaquàs, ha estat enguany el guanyador del Concurs de Cartells de les Falles d’Alaquàs convocat per la Junta Local Fallera per fer partícips a tots els fallers i falleres de la ciutat, d’aquesta festa valenciana.

És la tercera vegada que guanyar aquest concurs, ja que el seu cartell “Tradició i color” i “Sentiment desbordat” van ser els escollits per il·lustrar les falles de l’any 2013 i 2016.

El cartell amb el lema “Essència” ha estat el guanyador d’entre els tres cartells presentats per a donar imatge a les Falles 2017 que s’encetaran oficialment el proper dissabte 4 de març amb la tradicional Crida des del balcó de l’Ajuntament d’Alaquàs.

El premi al guanyador del concurs s’entregarà el proper diumenge 5 de març en l’acte d’inauguració de l’Exposició del Ninot d’Alaquàs, que es celebrarà a les 11:30 hores al Castell d’Alaquàs. A partir d’aquest dia es podran contemplar a la sala dels Vilaragut tots els cartells participants.