Ja està preparat el primer concurs de fotografia en Vives i Marí

0
769

Ja està preparat el primer concurs de fotografia en Vives i Marí. El Concurs està dirigit a totes les persones majors d’edat residents a Espanya i siguen seguidors de la pàgina d’Instagram. Les presents Bases són d’obligada acceptació i compliment per a totes les persones que decidisquen participar en el Concurs.

D’aquesta manera, podran participar en el curs totes les persones que siguen seguidores en Instagram de Vives i Marí, existint un límit d’una foto per persona. No existeix límit en la grandària, ja que en VIVES I MARÍ es reserven el dret de reduir-la o retallar-la per raons tècniques. Quant a la temàtica del Concurs, la protagonista és la indumentària valenciana. Els qui desitgen participar en el concurs hauran d’enviar les seues fotos a concurso@vivesymari.com

El procediment de participació en el Concurs i selecció del guanyador serà el següent:

  • Per cada “M’agrada” la foto rebrà 1 punt.
  • La foto que a les 0.00 del 21 de Desembre tinga més punts, serà la guanyadora.

La foto guanyadora s’anunciarà en el perfil d’Instagram de Vives i Marí el 22 de Desembre. El premi consistirà en un estret de raió de 12 metres amb dibuix “Massana” en fons “Acer” i es lliurarà a la persona guanyadora en les oficines de Xirivella (València).

El termini per a l’enviament de fotografies és del 4 de Novembre de 2019 al 20 de desembre de 2019.