Així es repartiran les entrades per a l’Elecció de les Falleres Majors 2023

0
97

L’acte d’elecció de les Falleres Majors de València de 2023, previst per a divendres que ve 30 de setembre, començarà a les 21.30 hores. Ho farà una hora i mitja abans que fa un any. A més, serà a les 20.00 hores, quan s’òbriguen les portes per a l’accés del públic. És un dels anuncis que ha realitzat aquest dimarts el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, durant el Ple del mes de setembre.

En l’informe de Presidència, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha informat que en la pròxima Assemblea de presidentes i presidents s’adonarà dels resultats de l’elecció de jurats de les Falleres Majors de València 2023, triats en la passada Assemblea.

D’altra banda, ha destacat que comença el camí cap a l’acte d’elecció de les Falleres Majors de València 2023. Per això, ha apuntat que les candidates ja han començat les proves amb el jurat. En aquest sentit, ha anunciat que l’acte, previst per al divendres 30 de setembre, començarà a les 21.30 hores. I que l’obertura de portes serà a les 20.00 hores. Es recupera, a més, l’aforament complet, a causa de la normalització de la situació sanitària.

DISTRIBUCIÓN DE ENTRADAS 

También, ha indicado el número de entradas que corresponderán a cada comisión:

  • COMISIONES CON CANDIDATAS: Las comisiones con candidata tendrán 16 entradas.
  • CANDIDATAS: Cada candidata contará con 4 entradas.
  • COMISIONES SIN CANDIDATAS: Mientras que las comisiones sin candidata dispondrán de 4 entradas.