Sueca-Literato Azorín proclama als seus màxims representants 2017

0
346

Dissabte passat 14 de gener, la comissió de la Falla Sueca-Literato Azorín va celebrar la proclamació de la seua fallera major infantil i president infantil per a l’any 2017.

En un acte celebrat en el casal, la joventut i els infantils de la falla, van posar en escena una xicoteta obra de teatre creada per a l’ocasió, plena de sàtira i molt enginy.

Les representants del 2016, Sara Micó i Irene Luque van pronunciar un emotiu discurs de despedida que va emocionar a tots els presents, desitjant a la nova fallera major infantil un any ple d’il·lusió i molta felicitat.

Leire Sánchez Barrachina va ser proclamada Fallera Major Infantil junt amb el seu president, Nicolás Micó Conca, que junt amb els quatre presidents de la falla, Juanjo García, Pedro Luque, José Pedro Ros i Juanjo Micó, representen a la falla enguany 2017.

El discurs de Leire, carregat de sentiment, i les paraules de Juanjo García, president, van posar el passador d’or a una vesprada plena de sorpreses, invitant a tots a disfrutar d’esta gran festa declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, i en les que no van faltar senyals als dos monuments que el pròxim mes de març la comissió i els seus artistes plantaran en la màxima categoria.

Tota la comissió de Sueca-Literato Azorín felicita a Leire i Nicolás, i els desitja un gran any junt amb tota la seua falla, família i amics.

Enhorabona!