Alboraia se suma als municipis que suspenen les falles 2021

0
232
Fuente: Distrito Fallas

Conforme a les recomanacions sanitàries i, actuant en conseqüència a la situació actual generada per la Covid-19, l’Ajuntament d’Alboraia i la Junta Local Fallera de la localitat han decidit suspendre les falles de l’exercici 2020-2021, per la seguretat i la salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

La decisió arriba després de la reunió telemàtica que aquest ajuntament, al costat de la Junta Local Fallera de la localitat i els presidents de les vuit comissions falleres del municipi van mantenir el passat 27 de gener per a estudiar la viabilitat de la celebració de les Falles 2021.

Des de l’Ajuntament d’Alboraia i la Junta Local Fallera de la localitat es desitja que la situació sanitària actual millore al més prompte possible per a poder seguir avant amb la vida quotidiana i a més permeta en un futur desenvolupar amb total tranquil·litat les nostres festes i tradicions.

En aquest sentit, l’objectiu de totes dues organitzacions és continuar lluitant i donant suport a les Falles d’Alboraia, perquè no es perda la il·lusió. Per això, continuen treballant amb l’esperança que la festa renaixerà de les seues cendres amb més força que mai i es podrà celebrar en 2022.