Les enaguas de Margarita Vercher protagonistes en l’assaig de la Exltación

0
598

L’Exaltació de les Falleres Majors de València que tindrà lloc aquest cap de setmana, comença a convertir-se en realitat en el moment que els seus protagonistes es pugen a l’escenari del Palau de la Música per primera vegada i recreen, aquesta vegada de debò, allò amb el que tant van somiar.

Ahir vivim, primer amb Daniela Gómez i la seua Cort i una mica més tard amb Rocío Gil i les seues dotze companyes, aqueixa primera presa de contacte amb la realitat del seu somni: l’escenari, la Cadira d’or, la banda que les acredita, la col·locació de la Joia, l’escenografia, la banda municipal… i per sobre de tot unes joves xopant-se de cada moment, de cada consell i explicació perquè tot fluïsca com deu en un dels dies més especials del seu Regnat.

Per primera vegada, vam veure als cosins de Daniela, Pau i Marc, portant-li el coixí i la banda que li acredita com a Fallera Major Infantil, o a Carla la germana de Rocío i el seu primer Javier, complint amb orgull idèntic comesa.

Les enaguas de Margarita Vercher protagonitzen l’assaig més esperat

El divendres serà el torn de Rocío Gil i la seua Cort d’Honor. Les tretze estrenaren el seu primer vestit oficial confeccionat per Eugenia Puertes. Coneixerem el secret millor guardat: el color del espolín “Fallera Major de València”. Mentre que les emocions es repetiran el dissabte amb Daniela Gil i la seua Cort, a l’espera del seu desitjat espolín “Fallera Major Infantil de València”.

En l’assaig d’anit no han lluït les seues millors sedes, no obstant açò Rocío i Daniela estaven radiants amb les seues enaguas de Margarita Vercher dos preciosos models de batista amb puntes, personalitzades per a elles, amb els quals van poder sentir-se així de boniques en una vesprada que recordaren tota la seua vida.

També vam poder veure a les Corts d’Honor amb els seus enaguas oficials de Margarita Vercher. Un disseny tradicional amb molt metratge de teixit i lorzas i amb la garantia de la màxima qualitat que caracteritza a la signatura.