Una falla de Torrent sorteja un ninot de l’artista Pedro Rodríguez a benefici de Mans Unides

0
112
Fuente: Cendradigital

La falla de la Plaça de Torrent, al costat de la parròquia de l’Asunción de La nostra Senyora, col·laboren en un projecte solidari amb Mans Unides a través del qual sortejaran un ninot realitzat i donat per l’artista del seu monument infantil, Pedro Rodríguez.

El recaptat es destinarà a ajudar 1.460 dones, en la majoria dels casos adolescents i joves en situació de risc o víctimes de la violència i explotació sexual a Lima (el Perú).

Tot aquell interessat a participar pot comprar participacions de 2 euros que poden ser adquirides en comerços col·laboradors. Així, el guanyador es coneixerà el 20 de març de 2021 i serà per a qui coincidisca les tres últimes xifres amb el primer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria Nacional.

Cal recordar que Mans Unides ja treballa amb aquestes dones oferint-les formació laboral i preparant-les per a viure independents i tenir un projecte de vida, a més d’acollir a les víctimes en centres d’acolliment, dirigits per la congregació de religioses Adoratrices.

Per part seua, l’artista faller que ha donat el ninot ha anunciat el seu retir, per la qual cosa “serà una oportunitat única de poder tenir un record amb el seu segell”, assenyalen des de la comissió.