Álvaro Moliner llança la seua tenda on-line d’indumentària

0
454

Álvaro Moliner, la prestigiosa signatura d’indumentària tradicional amb quasi 80 anys experiència ofereix en aquesta arrencada de temporada als seus clients el nou servei de venda online a través de la seua tienda.alvaromoliner.com
La plataforma de venda on-line d’articles d’indumentària tradicional d’Álvaro Moliner s’engega en aquesta arrencada de temporada amb més de cinc-cents articles en diversos models i talles. D’aquesta manera la longeva signatura d’indumentària ofereix la possibilitat que clients i seguidors puguen rebre còmodament en la seua casa amb tan sols sol·licitar-ho de telemàtic o mitjançant una trucada telefònica.
D’aquesta manera les més modernes tecnologies es posen al servei de la tradició, fent aquesta accessible a qualsevol sense necessitat de desplaçaments, i amb independència del seu lloc de residència.
Un servei que sens dubte agrairan tant els clients que resideixen lluny de qualsevol dels punts de venda d’Álvaro Moliner a València, així com els que senzillament prefereixen la comoditat i les prestacions d’un servei de venda online amb totes les garanties que sempre ha oferit la signatura.
Una altra de les motivacions que ha portat a Álvaro Moliner a ampliar les seues vies de venda a l’àmbit on-line és la constatació, al llarg de la seua dilatada experiència en el sector, de l’admiració que més enllà de l’àmbit valencià desperten els elements que la nostra indumentària, com els teixits en les seues diferents varietats, els mantones, els complements de joieria, o els elements utilitzats en la indumentària tradicional masculina. D’aquesta manera, es facilita l’accés dels productes a qualsevol que vulga gaudir-los, amb independència del seu lloc de residència.

Descomptes per a les primeres compres i més novetats Álvaro Moliner celebra l’obertura d’aquesta nova via de venda per als primers clients que accedisquen a la seua tenda online amb descomptes exclusius. Per a accedir als mateixos la signatura ha publicat les corresponents instruccions en els seus perfils socials, on des de fa setmanes porta anunciant la notícia als seus nombrosos seguidors.
Durant les pròximes setmanes aquesta nova plataforma de venda online d’Álvaro Moliner promet anar sumant més novetats en la seua secció outlet, així com més productes exclusius amb l’objectiu de convertir-se en el referent obligat per als clients que cada vegada més es decanten per aquest còmode mitjà de compra.

Possibilitats de compra telefònica i pagament
La nova tenda online d’Álvaro Moliner ofereix als seus clients totes les comoditats per a efectuar la seua compra, amb un telèfon d’atenció on trobar assessorament
personalitzat, realitzar el seguiment de la comanda o també realitzar l’encàrrec de manera telefònica. Tot açò amb les màximes garanties de sempre.

Una gran varietat de productes tradicionals a l’abast de tots Productes tan emblemàtics de la signatura com els mantones de manila, els teixits o les manteletas vénen a unir-se a altres oferits de manera exclusiva en aquesta nova plataforma de venda online, com la línia de castanyoles, barrets o diversos tipus de calçat gràcies a l’acord aconseguit “ Blogdanses.es”, la pàgina especialitzada en folklore i tradicions de la Comunitat Valenciana .

Álvaro Moliner, la signatura valenciana de referència en indumentària ens porta d’aquesta manera un nou espai de compra on continuar adquirint els elements més pegats a la nostra tradició, amb el mateix afany de satisfacció de la seua clientela al fet que la signatura ha conservat des de la seua fundació través de tres generacions, fa ja quasi 80 anys.
Sobre Álvaro Moliner:
L’empresa naix en 1.939 recentment acabada la guerra civil espanyola, en una època summament difícil, el seu fundador Álvaro Moliner Villarroya, obri el seu primer establiment en un xicotet local en ple centre de la ciutat de València.
Des d’aquell moment aquest primer comerç tèxtil va dedicar atenció exclusiva a dos articles que han sigut el seu vaixell almirall durant els quasi setanta anys d’existència, els mantones de manila i els vels i mantillas.
En 2003, Álvaro Moliner Llorens pren les regnes del negoci fundat pel seu pare.
S’inicia un procés en el qual s’incideix a recuperar les arrels de l’empresa, posant especial èmfasi en la confecció. Es crea el taller propi en l’establiment del Passatge Ripalda no 18, facilitant el procés d’elaboració i oferint un millor servei.
Des de 2006 s’instaura la tradició de confeccionar el vestit que la Fallera Major de València estrena en la inauguració de l’Exposició del Ninot. En 2012 se celebra la primera Passarel·la Ripalda, on tots els amants de la festa poden conèixer en primícia els teixits de la nova temporada en un marc incomparable com és el Passatge Ripalda. En 2014, aquesta passarel·la pren un especial caràcter ja que se celebra el
75 Aniversari de la signatura. Per açò, 17 Fallera Majors de València desfilen portant uns articles que seran posats a la venda posteriorment a 100€. Tot el recaptat va ser lliurat íntegrament a Casa Caridad.
En 2015, s’inicia la relació amb l’empresa El Corte Inglés. Fruit d’aquest acord, Álvaro Moliner passa a gestionar el seu espai d’indumentària tradicional en els seus centres de la capital valenciana (Av de França i més tard El Corte Inglés de Colón). A més s’incorpora una tercera generació donant l’impuls necessari per a afrontar els nous reptes.
Álvaro Moliner es reinventa cada dia, i segueix creant iniciatives innovadores que s’impulsen des de les xarxes socials, on es converteix en un referent sent líders en seguiment.