La I Mostra de Teatre Faller arranca amb el sainet l’Avespeta

0
754

Este divendres es va inaugurar a Sagunt la I Mostra de Teatre Faller. El sainet l’Avespeta, guanyador del concurs de sainets que organitza la Junta Local Fallera de Sueca, interpretat pèls membres de la comissió de El Perelló Tro i Flama, va ser l’encarregat de donar el tret d’eixida a l’esmentada mostra.

El sainet tracta sobre els embolics que du a terme la jove Elvireta, també coneguda com l’Avespeta, per tal de fer tornar a casa al seu germà i que este es declare a la Matildeta, i al mateix temps, perquè el pare de l’Avespeta la deixe festejar en el seu nuvi, Luís. Es tracta d’una idea original d’Arturo Casinos i la directora és Pilar Villegas.

L’encarregat de presentar el sainet al teatre Mario Monreal va ser Santiago Cebolla, president de la Falla Tro i Flama. A l’acte assistiren l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de festes, Pau Roselló; l’alcalde de El Perelló, Andrés Fernández; la regidora de festes, Amparo Fernández; la regidora de comunicació; Lucia Gregori, així com el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, i la recentment elegida Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Tània Saez, en el que ha sigut el primer dels actes als que assistirà durant el seu regnat.

Després d’una magnifica interpretació per part del grup de teatre de la comissió Tro i Flama, la representació local es traslladà al teatre romà de Sagunt on va tindre lloc l’acte inaugural de la mostra i posteriorment l’actuació de la Companyia Estable de la Junta Central Fallera.