Álvaro Moliner obri el seu espai d’indumentària en El Corte Inglés de Colom

0
581

La reconeguda firma Álvaro Moliner, que fins ara gestionava l’Espai d’Indumentària Valenciana d’El Corte Inglés d’Avinguda França, es farà càrrec també del casal d’El Corte Inglés de Colom, on en unes setmanes presentarà el seu nou projecte.

Gràcies a l’acord de col·laboració, Álvaro Moliner gestionarà també l’Espai d’Indumentària Tradicional en la quarta planta d’El Corte Inglés de Colom, sobre una superfície de més d’un centenar de metres quadrats en ple centre de la ciutat.

El Corte Inglés hi ha decidisc confiar una vegada més en Álvaro Moliner per a la renovació dels seus espais en la quarta planta d’este centre i incrementar la seua oferta amb una empresa de primera línia. Es consolida així col·laboració entre ambdós entitats, en la que es dóna la mà la millor tradició artesana i el prestigi comercial d’El Corte Inglés.

Álvaro Moliner mantindrà els valors que han caracteritzat a la seua marca: excel·lència, varietat de producte i preu. A això se li sumen els avantatges que aporta una gran empresa com El Corte Inglés amb les característiques que la distingixen: qualitat, servici i la millor atenció al client, a més de les facilitats de pagament, major accessibilitat i comoditat.