Amparo Gálvez es reinventa mitjançant la venda online d’indumentària valenciana

0
896

La crisi del COVID -19 contínua arrasant i deixant en situacions molt greus a molts sectors com el de la indumentària valenciana. A causa de l’estat d’alarma i a la propagació de la malaltia, totes les botigues d’indumentària valenciana es van veure obligades a tancar les persianes el passat 14 de març.

No obstant això, la indumentarista Ana Belen Sastriques -reconeguda en el món faller per les seues múltiples facetes com la creació de la bufanda fallera que es va generar com un complement més en el món de les falles i que va ser motiu de tantes còpies del producte i fins i tot de l’imperi xinès- torna a sorprendre en plena crisi sanitària fent arribar els seus productes de botiga a través de les seues xarxes socials, les quals estan causant expectació d’aquestes.

Així doncs, Amparo Gálvez ofereix tot tipus de productes com a teixits, pintes, adreços o davantals a un preu rebaixat com s’ha dut a terme els últims anys en aquesta època primaveral. D’aquesta manera, es pot realitzar una compra i rebre el producte sense moure’s del lloc. Una iniciativa d’èxit que posa en valor la indumentària valenciana.