Amparo Gálvez va presentar totes les novetats en indumentaria 2020

0
956

La empresa va donar a conèixer el mostrari de teixits, manteletes, mantillas, adreços, pintes i complements

Divendres passat, 7 de juny, la indumentarista Amparo Gálvez va mostrar totes les novetats i tendències de la nova temporada en un Showroom.

El carrer Busot, 1 de València, es va omplir de curiosos i amants de la Indumentària disposats a conèixer el mostrari de teixits, manteletes, mantillas, adreços, pintes i complements.

Amparo Gálvez ,va exposar els millors productes i de millors signatures amb les quals treballa Vives y Marí, Sedica, Mar Seda, Artesanía Castillo, Farinós, Creaciones Aurora, Creaciones Serres, Santos Textil, Cristina Perís (medias), Artesanía Valencia, Margarita Vercher, Art Disseny, Daurat, Entretelares, Nial, Flor de Azahar, entre altres.

Per a aquesta edició del Showroom va fer una selecció dels productes dels fabricants de primera qualitat i reconeguts en el món faller, perquè el públic assistent poguera fer-se una idea de les novetats i tendències que es presenten aquesta temporada.

Showroom Fallero Amparo Gálvez Foto: Ximo Fortea

Un any més l’edició del Showroom va ser un èxit d’assistència, en el qual el públic va poder gaudir de les novetats que seran protagonistes de les Falles 2020.