La Falla Doctor Serrà – Carlos Cervera – Clergat ja té artistes fallers per a les Falles 2020

0
289

Per tercer any consecutiu, Sergio Musoles serà l’encarregat de realitzar la falla gran, després dels èxits aconseguits en 2018 i 2019, guanyant sengles Primers Premis de falla i sengles Primers Premis d’Enginy i Gracia en la Secció Segona B.Deesde la comissió “Volem agrair públicament a Sergio i a tot el seu magnífic equip, la voluntat de continuar plantant en Clergat, així com el compromís, la professionalitat i la dedicació que mostren sempre cap a la nostra falla”.
No hi ha cap dubte que el taller de Sergio Musoles s’ha convertit en un dels actius més importants amb els quals compta la Falla Clergat.

D’altra banda, per a la realització de la falla infantil, tenim l’immens honor de comptar per al seu debut a València amb el jove artista gandiense, Ausiàs Estrugo.
Un artista que malgrat la seua joventut, ja ha aconseguit nombrosos Primers Premis tant de falla com d’Enginy i Gracia a Gandia en els últims anys, debutant en 2019 en la Secció Especial i obtenint un excel·lent Segon Premi, Ninot Infantil **Indultat i Millor Ninot de Secció Especial amb la Falla Prado, a més d’un Primer Premi de falla , un Primer Premi d’Enginy i Gracia i Millor Ninot de Secció Segona amb la Falla Plaza Elíptica.
Ausiàs no va dubtar ni un instant a sumar-se a aquest projecte 2020 i els fallers estan convençuts que farà un superb treball en aquesta plaça, desitjant a més de tot cor que marque una època gloriosa i duradora en Clergat.